Test and try , before you buy .

Jeg kan tilby test siter for både Office 365 , og for WordPress løsninger.

Disse er GRATIS, men du får kun teste i en begrenset periode.

Ønsker du å prøve , får du din egen SharePoint site, og din egen WordPress løsning. Så kan du invitere kollegaer til å se , intra og extra nett , og du kan velge om WordPress skal være lukket eller åpen i test perioden.

Normalt vil test perioden være 2-4 uker. Ønsker du å gå videre , assisterer jeg for en hyggelig pris.

http://okbase.com/wordpress_enfold/ Er min egen klon av innholdet i denne WordPress løsningen. Det er tungt å se hvordan løsningene blir før de får innhold, derfor er min anbefaling å først legge innhold i en standard løsning, så flytte innhold til test område , og se hva som passer en selv og innholdet best. HUSK : den mest vanlige klient i dag er mobil telefon, test derfor både mot pc og mobil.