Office produkter

Min favoritt er TELENOR. prisene er omtrent som alle andre . Og de behandler meg så fantastisk, selv om jeg har ett domene med kun to lisensierte brukere , at jeg er MEKTIG imponert.

Direkte telefonnr til system ansvarlig, og tid til å ta en morra kaffi , tar de seg også… Kunne ikke tenke meg en annen leverandør.

BASIS koster 99 kroner pr. måned . Det gjør det mulig å jobbe lett , med online web applikasjoner. Her jobber en på nett, særlig mobil brukere klarer seg lenge med BASIS. Basis gir 1 TB med data , og en kan invitere gjeste brukere, det betyr at for ett mindre firma, holder det til nød… med en basis bruker , og att de andre i firma bruker gjeste brukere.

Skype er på vei ut… Trist. Basis gir en lisens på Skype for business, og gjeste brukere kan da benytte dette , så lenge Eier av lisens også er i møte . ( Dette er en sur oppdatering , som kom for noen uker siden ) Det som er på vei inn er teams … de administreres gjennom Outlook. Og dermed må muligens flere ha basis.

Går en til Office 365Plus er en på 199 kroner i måned, men store forskjell er da at en kan laste ned klientsoftware til 5 PC’er. Jeg har for test formål  en Basis , og en Plus.

 

Stiller gjerne opp og gir en demo.

Har også jobbet en del med å feilsøke skype og sette opp Office365 på domener hosta av andre en Microsoft.

 

Mitt domene OKBASE.COM ligger på en Apache server , hvor jeg også kjører min DNS. Der har jeg ubegrensa mail adresser , som kan leses over nett , med gratis tjenester.

Det gir meg da mulighet til å støte  så mange  xxx.YYY@okbase.com adresser jeg ønsker. Disse kan leses på web, eller sendes videre til privat.privat@Gmail.com… som eksempler 😉

På min dns server har jeg også lagt inn msky.okbase.com , og linka det til Okbase.sharepoint.com .

Det betyr at innkjøpssjef@okbase.com , når han får lisens , får innkjøpssjef@msky.okbase.com som ny mail adresse.   MEN han er den eneste som trenger å vite det . En forwarder fra ny til gammel, eller gammel til ny. Siste mest sannsynlig nå når teams kommer for fult…