Reistads OKbase

 

 

Jeg er en 62 år gammel Senior IT Ekspert.

Har jobbet med det meste fra PDP 11/34 , mc6800 maskiner , UNIVAC og helt frem til Sky tjenester i dag . Både Microsoft Office 365 og SharePoint.com , men også GOOGLE Drive med mere.

Bor i Porsgrunn, men kan være fleksibel med oppdragssted.

For øyeblikket er du på min OKBASE.com server , som leveres fra NORDIC Hosting. For for eksempel WordPress løsninger og lignende kan jeg selge domener, og assistere på denne plattformen. Jeg er godkjent videreselger for domener hos Nordic.

Jeg har også Office365 løsninger, her benytter jeg løsninger fra  TELENOR , med Drive , Skype og SharePoint.  Demo av denne løsningen kan fåes på msky.okbase.com. Ta bare kontakt for uforpliktende demo.

Dette vil da bli ett sted hvor du kan få demonstrert løsninger, og jeg kan demonstrere ferdigheter, både på    Microsoft produkter for «kontor» og LAMP software for internett.

Kjenner veldig godt til migrerings produkter for SharePoint, blant annet ShareGate.

Jeg har ingen tro på att ett system løser alle problemer.
Jeg tror heller ikke at jeg sitter på alle svar på dine problemer, men med 40 års IT erfaring, vil vi sammen, via kontinuerlig forbedring kunne komme til en god og enkel løsning.

IT SKAL STØTTE , ikke være mål i seg selv.

Og så vil jeg gjerne dele kunnskaper, og sørge for at mine kunder kan stå på egne ben.

For mindre bedrifter er WordPress på LAMP, ideelt for åpen informasjon; NETTSTED. Like ideelt er Office 365 for totalt bekymringsfri lagring og deling  av intern dokumenter /Kunde dokumenter.

Deling kan skje med ALLE , koster ikke noe mer å dele med kunder direkte. Dette øker effektivitet, gir sporbarhet, og hjelper på at vi ikke drukner i mail.

Har referanse kunder om du vil ha… Send pm, eller mail.

Du kan finne mer info om meg på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/reistad/
På Facebook : https://www.facebook.com/thomas.reistad.3